Zatvori
Poslovni Puls
04/11/2011

Pogledajte kako Milanović pokušava biti "trendy": Lajkajte, šerajte, pratite nas na društvenim mrežama

Predsjednik SDP-a i kandidat za budućeg premijera Zoran Milanović snimio je posebnu video poruku za simpatizere "Kukuriku koalicije" na društvenim mrežama...

Zoran Milanović očito se pokušava dodvoriti mlađoj generaciji, onoj koja vijesti konzumira putem Twittera, druži se s prijateljima na Facebooku, a gleda glazbene spotove na YouTubeu. Milanović je za njih snimio poseban video u kojem simpatizere "Kukuriku koalicije" poziva na daljnje komentiranje izbornog plana "Plan 21".

"Kukuriku koalicija obišla je mnoge gradove, ali nismo zaboravili ni na svoje online prijatelje. Hvala vam što sudjelujete u oblikovanju našeg Plana 21. Vidim veliku volju i strast u vašim komentarima i prijedlozima i na Fejsu i na Twitteru što znači da dijelimo istu energiju potrebnu za promjene - što je super! Primjećujemo i pohvale, ali i kritike, jednako su nam važne - ovdje nema cenzure! Zato nastavite sa sudjelovanjem u kreiranju sadržaja naših stranica i Plana 21. Slobodno komentirajte, LAJKAJTE, pitajte, šerajte, pratite nas kao i do sada. Računamo na vašu podršku - vidimo se online", poručuje Milanović.

Iako Milanovićev poziv "na online" izgleda poprilično umjetno i neuvjerljivo, Kukuriku koalicija ima sjajan nastup na društvenim mrežama. Aktivni su na Twitteru i Facebooku, odgovaraju na pitanja, pozivaju na suradnju i neposredno razgovaraju sa svojim simpatizerima.

Izbori 4. prosinca pokazat će da li je promocija na društvenim mrežama bila uspješna...

Pročitajte još:

- VODIČ: Političari, evo kako pravilno koristiti Twitter za vrijeme predizborne kampanje

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram