Zatvori
Poslovni Puls
07/11/2011

Dok Magma grca u problemima, Ivica Todorić postaje novi kralj dječjih igračaka

I dok Magma grca u problemima, Ivica Todorić potiho se sprema za žestoki ulazak na tržište igračaka. Najveći hrvatski trgovački lanac ove je godine tako u svojim najvećim formatima osigurao i dodatne police i prostor za igračke, kao i specijalizirane odjele koje nude bogatu i raznovrsnu ponudu za djecu svih uzrasta. Ponuda uključuje djeci omiljene brendove po povoljnim cijenama pa nisu neskromna očekivanja Konzuma da bi već u 2011. mogao zauzeti i 30 posto tržišta igračkama.

Ulaskom u segment velikih igračaka povezanih s TV-linijama, kompanija je preuzela i zastupstvo kompanija Ban Dai za regiju koja je treći najveći proizvođač igračaka u svijetu (iza Matela i Hasbra), na kojemu su svojedobno svoj biznis s igračkama izgradili Fižulići, tako da će se iduće godine kroz nove TV-serije i distribuciju igračaka u Hrvatsku vratiti dva najuzbudljivija brenda za dječake Ben 10 i Power Rangers. (Večernji list)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram