Zatvori
Poslovni Puls
16/11/2011

Sestra Marka Zuckerberga uložila 1,75 milijuna dolara u online putnički servis Trippy.com

Još jučer pisali smo o društvenom online putničkom servisu Trippy, a danas dolaze vijesti o osiguranom ulaganju...

Online putnički servis Trippy danas je objavio kako je osigurao ulaganje teško 1,75 milijuna dolara od grupe investitora koje su predvodili venture capital fondovi Sequoia Capital i True Ventures.  Zanimljivo, među ulagačima u Trippy našli su se i online i offline celebrityji. U Trippy je tako nepoznati iznos uložila i sestra suonivača Facebooka Marka Zuckerberga, Randi, poznata modna dizajnerica Rachel Zoe i pjevač Jason Mraz.

Trippy je prvi društveni putnički servis koji korisnicima omogućuje povezivanje s Facebookom i dobivanje preporuka od prijatelja i kontakata na društvenim mrežama.

Trippy je star tek nekoliko mjeseci, a osnovao ga je relativno nepoznati internet poduzetnik J.R. Johnson koji je 2008. godine internet putničkoj agenciji Expedia prodao svoje web servise VirtualTourist i OneTime.com za 85 milijuna dolara.

Možemo reći da je ovo još jedan od "onih" startupova koji su osigurali podršku celebrityja. Više o ovom trendu možete pročitati ovdje.

Pročitajte još:

- Leonardo DiCaprio postao anđeo ulagač i upucao 4 milijuna dolara u njujorški internet startup

Foto:Flickr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram