Zatvori
Poslovni Puls
18/11/2011

Selena Gomez, teen zvijezda i djevojka dosadnjakovića Biebera, uložila 750.000 dolara u mobilni startup

Nastavlja se celebrity ludilo za ulaganjem u tehnološke startup kompanije...

Mlada glumica, pjevačica i djevojka teen senzacije Justina Biebera, Selena Gomez, sudjelovala je u 750.000 dolara teškom ulaganju u mobilnu aplikaciju "Postcard on the Run" koja korisnicima omogućuje tiskanje i slanje razglednica s iPhonea i Android uređaja. Kako javlja AllThingsD, Gomez je pregledavajući aplikacije na svom mobitelu, slučajno naišla na "Postcard on the Run" i njezino je oduševljene bilo tako veliko da je odmah poslala email suosnivačima i najavila svoje ulaganje u njihovu tvrtku.

Starosjedioci Silicijske doline vole se sprdati s celebrity ulagačima, no uz moć društvenih medija i njihovih fanova kojekakvi Bieberi i Gomezi mogu učiniti čuda za popularizaciju određenih proizvoda, usluga ili u ovom slučaju aplikacija. Gomez na Twitteru ima više od 8 milijuna pratitelja, a na Facebooku čak 25 milijuna fanova.

Direktor "Postcard on the Run"-a Josh Brooks rekao je kako su zabilježili 20.000 downloada aplikacije u samo 24 sata nakon što je gospođica Gomez na svojoj Facebook fan stranici objavila vijest o ulaganju.

Na pitanje hoće li i dalje ulagati u ambiciozne startupove Gomez odgovara...

"Možda. Ali sada sam zadovoljna. Ne želim si stvarati previše posla, želim se fokusirati i uložiti svu energiju, a to je ono što sada radim", komentirala je mlada pjevačica za AllThingsD.

Gomez je samo sićušni dio trenda celebrity ulaganja u tehnološke kompanije. Spomenimo samo neke...Kim Kardashian (ShoeDazzle), Justin Timberlake (Myspace i drugi) i Leonardo DiCaprio (Mobli).

Nedavno smo pisali o najvećim celebrity ulagačima...

Pročitajte još:

- Redatelj Oliver Stone uložio u online video platformu Vzaar

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram