Zatvori
Poslovni Puls
23/11/2011

Lansiran poboljšani i redizajnirani servis za dijeljenje vijesti i članaka Vidiovo.hr

Hrvatski internet servis za dijeljenje vijesti i članaka Vidiovo dobio je veliko dizajnersko poboljšanje i unaprijeđenje postojećih funkcija...

Vidiovo.hr je u svojoj srži iznimno jednostavan internet servis na kojem korisnici mogu dijeliti linkove do njima najzanimljivijeg internet sadržaja.

"Linkove trenutno mogu dodavati svi posjetitelji, a samo dodavanje pojednostavljeno je do maksimuma. Dodavanjem linka u box na vrhu stranice otvara se prozor s opcijom izmjene slike koja će se prikazati uz link, te mogućnost izmjene naslova. Link je moguće dodati uz 2 klika i praktički u 2 sekunde", poručuje voditelj portala Nikola Stolnik.

Jedna od glavnih karakteristika novog portala je prostor za odabir kanala koje želite pratiti. Jednostavnim upisom u prazan prostor do imena već postojećih kanala ili klikom na veliki plus možete odabrati koje kategorije, tj. kanali vas zanimaju. Nakon što odaberete željene Kanale stranica će se osvježiti, a kolone Novo i Vruće prikazivati će samo vijesti kanala koje ste odabrali.

Dodavanjem novog sadržaja i sudjelovanjem na Vidiovo.hr korisnici osvajaju karma bodove. Oni služe kao zamjena za ego ili veličinu muškosti posjetitelja.

Jedna od polu-tajnih mogućnosti svakog korisnika je da prati (kao na Twitteru), korisnika koju joj/mu se čini simpatičan, markantan, dosjetljiv ili dovoljno zanimljiv za praćenje. Praćenjem korisnika moći ćete ulaskom u svoj profil vidjeti što vaši novi prijatelji rade, kako doprinose portalu, koje linkove dodaju i koji sadržaj lajkaju ili komentiraju. Logiranje je moguće preko Facebooka, Twittera ili klasičnom registracijom, od čega ništa ne traje dulje od pola minute te se jako preporuča, navodi se u priopćenju.

Novu verziju portala Vidiovo.hr možete posjetiti ovdje!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram