Zatvori
Jasmin Hadzic
30/11/2011

Poslovno - tračerski blog Mogulite mijenja ime i postaje fokusiran na "žensku" stranu biznisa

Jedan od blogova koje volimo često posjećivati u potrazi za ekstravagantnim vijestima o svakodnevnom životu milijunaša i mogula najavio je promjenu imena i fokusa sadržaja...

Mogulite, relativno popularan poslovno - tračerski blog u vlasništvu američkog voditelja i poduzetnika Dana Abramsa najavio je promjenu brenda i uređivačke politike. Od 5. prosinca Mogulite će promijeniti ime u TheJaneDough.com, biti će predstavljen potpuno novi dizajn, a u fokus će biti stavljena "ženska" perspektiva na svijet biznisa.

"Želimo slaviti žene koje su pronašle uspjeh, prozivati odgovorne za seksizam i proučavati kako se mediji odnose prema moćnim ženama", navodi se u poruci uredništva.

Iako Abrams to nije potvrdio, neslužbeno se može doznati kako se Mogulite nije mogao nositi s popularnijim poslovnim blogovima poput BusinessInsidera i New York Timesovog Dealbooka koji uspješno kombiniraju stroge poslovne članke i nešto manje ozbiljne lifestyle vijesti.

Novi Mogulite, odnosno TheJaneDough, ne zvuči previše zanimljivo, no vidjet ćemo 5. prosinca...

Pročitajte još:

- Najveći svjetski moguli dobili vlastiti online blog – Mogulite

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram