Zatvori
Poslovni Puls
02/12/2011

Davor Butković: U nedjelju će pobijediti Zoran Milanović, Hrvatskoj više nikada ne treba ovakav HDZ!

Zamjenik glavnog urednika Jutarnjeg lista Davor Butković objavio je tekst u kojem objašnjava zašto je dobro da ovakav HDZ žestoko izgubi izbore...

Budući da je riječ o visokopozicioniranom medijskom djelatniku i jednom od najmoćnijih ljudi u hrvatskim medijima, to dovoljno govori o statusu kakav HDZ trenutno uživa u domaćim tiskovnim i elektroničkim medijima s izuzetkom HRT-a.

Prenosimo dio njegovog komentara:

Hrvatska se danas nalazi pred jednako izvjesnom promjenom vlasti kao što je to bilo 1990. godine kada je uvjerljivo pobijedio Tuđman, i kao što je to bilo 2000. godine kada su trijumfirali Budiša i Račan. U nedjelju će pobijediti Zoran Milanović. Nema nikakve sumnje da u vodstvu HDZ-a znaju da odlaze u opoziciju.

O čemu se, ovdje, zapravo radi?

Hrvatska je, sasvim sigurno, imala opasniju, zločestiju i korumpiraniju vlast od vlasti Jadranke Kosor, Tomislava Karamarka i sadašnjeg Vladimira Šeksa.

Ali, Hrvatska nikad nije imala nekompetentniju, netalentiraniju, neosobniju i intelektualno inferiorniju vlast od aktualne.

Iza vlasti gospođe Kosor, kako smo već jednom bili napisali, ostaje samo mučnina. Hrvatskoj treba jaka desna stranka. Valja se nadati da će to biti Hrvatska demokratska zajednica.

Ali, to mora biti drastično obnovljeni HDZ, a ne ova skupina trećerazrednih političara s puno smisla za samoporicanje i s malo smisla za političku hrabrost, što sve karakterizira sadašnje čelništvo HDZ-a.

HDZ Jadranke Kosor i Vlada Jadranke Kosor svojim su niskim stilom, neznanjem, nesposobnošću i neuvjerljivim lažima dugoročno kontaminirali hrvatski javno-politički prostor. Nadamo se da se takvo što neće ponoviti za dugo, dugo godina.

Cijeli Butkovićev komentar možete pročitati ovdje!

Sličan tekst napisao je i Butkovićev šef Mladen Pleše.

Pročitajte još:

- VIDEO: Mamić opet ludovao – Butković je nabiguzica s neprirodnim oblikom guzice i tijela!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram