Čujte i počujte: Gospođica Lana Banely kaže da Hrvati žive daleko iznad svojih mogućnosti

Sportašica i voditeljica Lana Banely iz nekog je razloga odlučila uputiti društvenu kritiku svima onima koji troše iznad svojih mogućnosti…

“Rijetko kupujem kod nas u Hrvatskoj. Ne volim puno para trošiti na te neke stvari koje mijenjam svakodnevno. Kod nas ne kupujem često jer ne podnosim gužve po našim dućanima. Kad nešto kupim kod nas, vidim trideset cura u istoj odjeći, to ne volim”, požalila se mlada Lana Banely novinarima Indexa.

A zatim je uslijedila društveno – odgovorna kritika ljubitelja (pre)izdašne potrošnje…

“Ljudi kod nas žive preko granica svojih mogućnosti. Na djevojkama se mogu vidjeti skupi brendovi, unatoč činjenici da možda u novčaniku nemaju novaca, ili muškarce koji voze skupe automobile, a nemaju riješeno stambeno pitanje. To je u Hrvatskoj jedan fenomen, koji ja nikako ne podržavam. Priuštim si skupo ako mogu, ako ne, nosit ću nešto jeftino. Neću ići preko svojih mogućnosti”, komentirala je Banely.

Ako ste ovu neočekivanu kritiku od mlade tv voditeljice primili na znanje – možete nastaviti s radnim petkom kao da se ništa nije dogodilo…

Pročitajte još:

Mlada glumica Leona Paraminski navija za poraz HDZ-a, a ne isključuje niti ulazak u aktivnu politiku

One Comment

Leave a Reply
 1. 1. Ne kupujem kod nas,
  2. Ne može podnijeti da si neko može priuštiti komad odjece koji ona ima
  3. Dali je gospođica ili gospođa svojim zarađenim novcem kupila stan
  4. Dali sa svojim osobnim primanjima dotična gospođa može priuštiti šoping izvan Hrvatske

  Vidim da je posvuduša, cajkašica itd.

  Željela bih poručiti gospođi Lani da većina tih neiskvarenih djevojaka i bez trendovske odjeće kupljene negdje vani, lijepše su dušom i fizički od dotične gospođe i moralnije što je najbitnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *