Zatvori
Poslovni Puls
09/12/2011

KONAČNO: Twitter predstavio nove redizajnirane profile za tvrtke i brendove (FOTO)

Popularna mikro-društvena mreža jučer je predstavila cijeli niz novosti koje će puštati u "pogon" kroz sljedećih nekoliko tjedana...

Twitter je jučer predstavio dvije velike novosti, novi dizajn internet sučelja za "obične" korisnike i poputno nove redizajnirane profile za tvrtke i brendove koji sada, više nego ikada prije, nalikuju na Facebookove fan stranice.

Tvrtke i brendovi od sada će svoje Twitter kanale moći brendirati velikim horizontalnim bannerom, a dodana je i mogućnost izdvajanja pojedinog "tweeta" na samom vrhu kanala.

Nisu velike promjene, ali moramo priznati da nam se sviđa novi izgled Twitter korporativnih profila, iako se postavlja pitanje koliko će korisnici uopće zamijetiti ove promjene jer se iste odnose isključivo na web profile, a velika većina Twitter toj korisnika društvenoj mreži pristupa putem posebnih mobilnih i desktop klijenata poput TweetDeck-a i HootSuitea.

Iz Twittera poručuju kako će novi profili za tvrtke i brendove u javnost biti pušteni kroz sljedećih nekoliko tjedana, a do tada bacite pogled na nekoliko primjera:

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram