Zatvori
Poslovni Puls
12/12/2011

Hrvatski hosting provider Avalon ušao na internet tržište Bosne i Hercegovine

Hrvatski hosting provider Avalon dolazi u Bosnu i Hercegovinu s ponudom premium web hosting usluga...

Nakon ovogodišnje ekspanzije u Hrvatskoj gdje je preuzeo čak dvije konkurentske web hosting tvrtke, domaći web hosting provider krenuo je u osvajanje regije.

U partnerstvu s poznatom bosansko-hercegovačkom agencijom za internetski marketing SEO.ba, od početka prosinca je kompletna Avalonova hosting ponuda dostupna i na web adresi www.avalon.ba. Uz klasičan web hosting, u ponudi Avalona su i VPS i dedicirani serveri, resellerski paketi i povoljna automatizirana registracija domena. Posebno se ističe mogućnost brze registracije svih domena iz regije, a s obzirom na nedavan ulazak na tržište Avalon je promotivno ponudio sve svoje hosting pakete u pola cijene!

"Ponuda web hosting usluga u BiH je siromašna, uvjeti su netransparentni a korisnička podrška ograničena. Mi ćemo ponuditi bolju uslugu, i vjerujemo da će korisnici prepoznati našu posvećenost kvaliteti i korisničkoj podršci koja će biti dostupna 24 sata", izjavio je Tomislav Kokotić, direktor Avalona.

Hosting paketi se po promotivnoj cijeni nude već od 4 KM mjesečno, VPS serveri kreću od 65 KM mjesečno a vlastite dedicirane servere moguće je zakupiti za 235 KM mjesečno. Avalonovi serveri su smješteni u Europskoj Uniji i direktno povezani na vodeće EU internetske čvorove, tako da je uz jamstvo od 99,9% dostupnosti i 30-dnevni povrat novca kvaliteta osigurana.

"Iako sam Avalon danas poslužuje čak duplo više web stranica nego sve hosting tvrtke u BiH zajedno, ovo tržište smatramo itekako zanimljivim jer je nezasićeno i ostavlja puno prostora za rast ", komentirao je Nedim Šabić, direktor agencije SEO.ba.

Čini se kako najveći igrači na domaćem hosting tržištu ne osjećaju "krizu"...

Pročitajte još:

- PROMO: Avalon u idućih nekoliko dana nudi popust od 200 kuna na sve godišnje web hosting pakete!

Napomena: Avalon je poslovni partner portala PoslovniPuls

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram