Zatvori
Poslovni Puls
14/12/2011

Evo kako je jedna sretna zagrebačka pizzerija od HT-a dobila reklamu vrijednu 100.000 kuna

HT-ova geolokacijska mobilna aplikacija HotHot koja korisnicima smartphone uređaja svakodnevno donosi posebne ponude (popuste, akcije) proizvoda ili usluga u blizini lokacije na kojoj se trenutno nalaze - objavila je pobjednika nagradnog natječaja...

HotHot natječaj, koji je trajao u razdoblju od 1. do 30. studenog 2011. godine, zabilježio je velik interes poslovnih korisnika, a najveći broj simpatija korisnika aplikacije HotHot, osvojila je ponuda Bistroa / Pizzerie DonDon, osvojivši tako 100.000 kuna vrijednu medijsku kampanju!

U nepuna dva mjeseca, otkako je predstavljen, HotHot bilježi više od 10.000 downloada te je do sada putem njega 430 poslovnih korisnika objavilo gotovo 650 svojih promotivnih ponuda, od čega većina upravo za vrijeme trajanja natječaja. Za uspordbu, globalno najpopularniji geolokacijski servis Foursquare ima tek 6.500 korisnika u Hrvatskoj.

A vlasnik pizzerije DonDon oduševljen je besplatnom reklamom...

"Uz HotHot smo prepoznali priliku da na brz i jednostavan način te, što je važno – bez velikih ulaganja, dopremo do još većeg broj korisnika. U našoj je vrsti poslovanja to naročito važno, jer se korisnici vrlo često nađu u situaciji da trebaju pojesti obrok vrlo brzo, usput, a DonDon im nudi svježe pripremljen, uravnotežen obrok. S povećanjem broja korisnika smartphonea, ali i s promjenama navika u primanju i traženju informacija, HotHot će sigurno sve više dobivati na značenju. Mi ćemo ga svakako nastaviti koristiti! A osvojena medijska kampanja pomoći će nam da se još više približimo našim korisnicima", izjavio je vlasnik pizzerije.

Pročitajte još:

- Facebook kupuje i gasi popularnu geolokacijsku društvenu mrežu Gowalla

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram