Zatvori
Poslovni Puls
14/12/2011

Požurite i ugrabite svoj primjerak Walter Isaacsonove biografije Stevea Jobsa u hrvatskom prijevodu

Jedna od najiščekivanijih biografija na našem tržištu - "Steve Jobs" Waltera Isaacsona predstavljena je jučer u središnjici Hrvatskog Telekoma u Zagrebu...

Predstavili su je predstavnici izdavača Jutarnjeg lista te partnera ovog ekskluzivnog izdanja Hrvatskog Telekoma. Biografija Stevea Jobsa dostupna je u svim T-Centrima od 12. prosinca po cijeni od 159 kuna, a prvih 5.000 kupaca iPhonea dobiti će na poklon besplatan primjerak.

Biografija "Steve Jobs" najprodavanija je knjiga 2011. godine na Amazonu te u biblioteci New York Timesa. Autor Walter Isaacson na više od 600 stranica donosi do sada nepoznate detalje iz života najvećeg vizionara današnjice, popraćene nikada objavljenim fotografijama. Djelo je nastalo na temelju četrdesetak intervjua koje je s Jobsom vodio kroz dvije godine te uz razgovore sa stotinjak Jobsu najbližih ljudi, rasvjetljava pozadinu priče o geniju koji je stvorio iPhone i iPad te ostale Apple-ove revolucionarne proizvode.

Iako je sam Steve Jobs sudjelovao u nastajanju knjige, u konačnici nije tražio pravo na provjeru finalnog sadržaja, što ju čini jednom od rijetkih biografija koja donosi realan i nimalo uljepšan uvid u život osobe koju tematizira.

Ne zvuči tako loše, kupiš iPhone i dobiješ knjigu na poklon...

Pročitajte još:

- Pogledajte 30-minutni intervju s Jobsovim biografom Walterom Isaacsonom (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram