Zatvori
Poslovni Puls
21/12/2011

Evo kako je lički body-builder Dado Milinović najavio rat predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor

Lički HDZ-ovac, boby-builder, ginekolog i bivši Ministar zdravstva i socijalne skrbi - možda je upravo neizravno najavio juriš na mjesto predsjednika najjače oporbene stranke HDZ...

Jučer je bilo jako zabavno u Gospiću na konferenciji za novinare održanoj nakon sjednice Županijskog odbora HDZ-a.

"Ovo je zasigurno najlošiji rezultat u povijesti HDZ-a. HDZ nije na koljenima, ali mogli smo postići bolji rezultat", bio je jasan Darko Milinović čije se ime već duže vremena povlači po medijima kao mogućeg "izazivača" na mjesto predsjednika HDZ-a.

Iako Milinović nije direktno najavio svoju kandidaturu, jučer je bilo sasvim jasno u kojem smjeru su upućene sve "otrovne strelice".

"Odgovornost snosi prva osoba u stranci. Ja sam na zadnjim lokalnim izborima rekao da ću dati ostavku ako HDZ ne da župana. Da bude jasno, ne tražim ostavku Jadranke Kosor, niti bi bih podržao takvu inicijativu, ali naravno da predsjednica stranke mora snositi dio odgovornosti. Da smo pobijedili na izborima, nitko ne bi slavio Darka Milinovića, već Jadranku Kosor", rekao je Milinović. Odbio je potvrditi novinske spekulacije o svojoj kandidaturi na predstojećim HDZ-ovim unutarstranačkim izborima.

"Kada dođe vrijeme, o svojoj ću odluci najprije obavijestiti predsjednicu stranke, a zatim i hrvatsku javnost. Mislim da je to demokratski standard", kazao je Milinović i dodao kako će se svim silama boriti za "demokratizaciju" HDZ-a, te se zalaže da u budućnosti svaki HDZ-ovac osobno na tajnim izborima može glasati za predsjednika stranke.

"Možda to neće biti moguće na ovim izborima, ali bit će na sljedećim", kazao je HDZ-ov lički "šerif".

Ne znamo kako Vi čitate ovo "između redaka", ali nama se čini da je Milinović upravo najavio unutarstranački rat Jadranki Kosor.

Pročitajte još:

- Evo i njega: Ginekolog Darko Milinović također ne razumije razliku između izlaska iz krize i recesije

Foto:Vlada.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram