Zatvori
Poslovni Puls
21/12/2011

Kontroverzni prvi predsjednik Facebooka Sean Parker obožava izazove, tehnologiju i...kokain!?

Da, to je onaj lik iz "Društvene mreže" Davida Finchera kojeg je tumačila pop zvijezda Justin Timberlake...

Ionako kontroverzni prvi predsjednik Facebooka i suosnivač Napstera - glazbenog servisa koji je u pravom smislu riječi srušio glazbenu industriju - u zanimljivom profilu kojeg je objavio New York Times gotovo je direktno prozvan kao... ovisnik o kokainu!

Ovo nije prvi put da se Sean Parker povezuje s opojnim drogama. Već je javna tajna da je iz Facebooka "izbačen" nakon male avanture s kokainom koja je i više nego dobro prezentirana u Fincherovoj "Društvenoj mreži".

Kako je to primijetio Gawker.com, Parkerova izjava u New York Timesovom članku je još bizarnija jer dolazi u dijelu gdje se spominje "čudno" Parkerovo ponašanje - pozivi prijateljima u 3 sata ujutro, naglo "nestajanje" sa zabava...

"Ja vjerujem u sve oblike širenja uma, bez obzira da li dolazi kroz meditaciju, religiozno iskustvo ili drogiranje. Postoji vrijednost u alatima koji su nam dostupni, pa čak i ako su farmaceutske prirode", bio je direktan Parker.

Čudna izjava, zar ne?

Još u listopadu, Vanity Fair je napisao kako Parker "žestoko" konzumira kokain, dok je Gawker u lipnju pisao o glasini da se Parker drogirao zajedno s Lindsay Lohan. U opisu jedne Parkerove zabave 2009. godine, New York Post je pisao kako su se "na stolu" našli kokain i ectasy.

Bez obzira na ove nesretne glasine, Parkera (još uvijek) prati glas simpatičnog dobrog-zločestog dečka. Prema Forbesu Parker raspolaže osobnom imovinom od 2,1 milijardu dolara, a trenutno radi na novom interenet startupu zajedno s drugim suosnivačem Napstera Shawnom Fanningom.

Inače, svakako pročitajte ovdje spomenuti tekst New York Timesa o Parkeru...

Pročitajte još:

- FAJT: Pijani Mark Zuckerberg i Sean Parker na rubu fizičkog obračuna ispred noćnog kluba u LA-u

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram