Zatvori
Poslovni Puls
30/12/2011

LG Electronics ovih dana slavi 5 godina od ulaska na hrvatsko tržište potrošačke elektronike

Predstavništvo LG Electronicsa u Hrvatskoj (LG Hrvatska) ovih dana obilježava pet godina od osnutka ureda u Zagrebu. Premda, pravno gledajući, pripada regionalnoj podružnici sa sjedištem u Budimpešti, hrvatski ured LG-a zauzima važno mjesto unutar globalnog sustava od čak 120 poslovnih jedinica...

Domaći ured LG Electronicsa 2006. godine pokrenut je sa samo dva zaposlenika, a danas u njemu radi 12 profesionalaca zaduženih za prodajnu i tehničku podršku te marketing za svaku proizvodnu cjelinu. Od samog osnutka vodi ga Mario Medved, uspješni menadžer i direktor LG-a Hrvatska.

"Iza nas je pet izazovnih i uzbudljivih godina tijekom kojih smo svi iz LG-a Hrvatska, ali i naši partneri i suradnici, ulagali puno truda kako bi se i na hrvatskom tržištu LG jasno pozicionirao kao vodeći proizvođač potrošačke elektronike, tehnološki inovator te kompanija koja neprestano osluškuje želje i potrebe potrošača. Da smo u tome uspjeli pokazuju respektabilni prodajni rezultati i rastući tržišni udjeli koje smo ostvarili od otvaranja ureda. Bez obzira na izazovnu gospodarsku situaciju, s puno optimizma ulazimo u 2012. godinu jer ćemo već u siječnju tržištu predstaviti nove proizvode koji će svojim inovativnim značajkama, tehnologijama i dizajnom osvojiti kupce širom svijeta, pa tako i u Hrvatskoj", poručio je direktor LG-a Hrvatska Mario Medved.

"Kao i svugdje u svijetu, LG Electronics u Hrvatskoj nudi širok portfelj svojih proizvoda koji uspješno spajaju najnoviju tehnologiju i vrhunski dizajn, olakšavajući potrošačima svakodnevicu i čineći je zabavnijom", stoji u "rođendanskom" priopćenju iz LG-a.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram