Zatvori
Poslovni Puls
09/01/2012

Matt Damon postao zaštitno lice druge najveće američke brokerske kuće TD Ameritrade

Kako javlja Reuters, TD Ameritrade je odlučio angažirati poznatog američkog glumca Matta Damona koji će se pojaviti u seriji reklama za drugu najveću američku brokersku kuću...

Po vrijednosti imovine, druga najveća američka brokerska kuća TD Ameritrade najavila je kako će zvijezdu njihovih promotivnih spotova Sama Watersona (Zakon & Red) zamijeniti nitko drugi do - hollywoodska zvijezda Matt Damon.

Reklamna kampanja s Damonom trebala bi se pojaviti za oko šest mjeseci, a iz TD Ameritradea poručuju kako su bili zadovoljni dosadašnjom marketing kampanjom, ali kako je došlo vrijeme za promjenu. Zanimljivo, Damon nije stranac filmskoj ekranizaciji financijske industrije. Prije dvije godine pojavio se kao narator proslavljenog dokumentarca o financijskoj krizi "Inside Job", a prije toga tumačio je ulogu energetskog analitičara u političkom trileru "Syriana".

Nije poznato koliko je koštalo angažiranje Damona koji će zaradu od reklama donirati u humanitarne svrhe, ali je poznata činjenica da je TD Ameritrade u posljednje dvije godine na marketing i oglašavanje potrošio oko 500 milijuna dolara.

Pročitajte još:

- KONTROVERZNO: Ubijanje pohlepnih virtualnih bankara s Wall Streeta u novoj video igri

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram