Zatvori
Poslovni Puls
13/01/2012

Hrvatski startup Wall of Tweets tehnološka zvijezda središnje debate Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

Još jedan uspjeh i veliko prizanje za jednu mladu hrvatsku tehnološku tvrtku...

Vjerovali ili ne, ali proizvod mlade zagrebačke tvrtke UX Passion koristit će se na dva velika svjetska eventa. Riječ je o tehnološkom rješenju "Wall of Tweets" za prikazivanje poruka s Twittera na radionicama, konferencijama i drugim eventima. "Wall of Tweets" je već korišten na cijelom nizu domaćih i stranih evenata, a danas dolazi vijest kako će isti pogoniti Twitter raspravu na BBC-jevoj središnjoj debati Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, a Toshiba ga je ovih dana koristila na sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu.

"Wall of Tweets nam je do sada donio mnoge pobjede i priznanja na startup natjecanjima. Detaljno smo istražili interese korisnika i nastavili razvijati postojeće rješenje, koje u novoj verziji nudi mnoge mogućnosti prikaza sadržaja izvan Twittera. Tako sada možemo prikazati fotografije sa servisa kao što su Flickr, Instagram, TwitPic i desetak drugih, geolokacijsku integraciju sa društvenom mrežom Foursquare, a uskoro ćemo predstaviti i potpuno novu verziju Walla koji će korisnicima omogućiti da dijele sve svoje sadržaje, iskustva i doživljaje, stvarajući cjelovito interaktivno iskustvo", poručio je  Vibor Cipan, partner i suosnivač UX Passiona.

Sam sustav je temeljen na arhitekturi HTML5, CSS3 i JavaScript tehnologiji, što omogućava jednostavniji razvoj i pristup te prilagodbu rješenja neovisno o operativnom sustavu, platformi ili veličini ekrana.

Tako se Wall of Tweets može prikazivati na stolnim, prijenosnim ili tablet računalima te smartphone uređajima, omogućavajući korisnicima pristup bez obzira na lokaciju i izbor tehnologije ili uređaja.

Možemo samo reći - svaka čast momci, držimo Vam fige za daljnji uspjeh i osvajanje svjetskog tržišta.

Pročitajte još:

- BRAVO: Hrvatski startup SalesPod oduševio ulagače u Silicijskoj dolini!

- Ridesbook – ako ste putnik, a željeli biste uštedjeti par stotina kuna bacite oko na novi domaći startup

Foto:Flickr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram