Zatvori
Jasmin Hadzic
18/01/2012

Reuters na svom YouTube kanalu pokrenuo seriju originalnih ekskluzivnih emisija i reportaža

Novinsko - izvještajna agencija Reuters od 2008. godine ima otvoren YouTube kanal, ali tek je ove godine lansirala svoje originalne emisije i programe načinjene ekskluzivno za YouTube publiku...

Reuters se tako pridružio listi velikih medijskih brendova koji već sudjeluju u Googleovoj 100 milijuna dolara teškoj inicijativi stvaranja eskluzivnog sadržaja koji će se emitirati isključivo putem YouTubea. Reuters je pokrenuo čak 10 novih emisija i serijala. Nema velikih iznenađenja, ali emisije su kvalitetno producirane. Neke će možda zasmetati činjenica da su za sada video klipovi dostupni samo u niskoj rezoluciji od "360p".

Na Reutersovom YouTube kanalu tako od sada možete u živati u emisijama o njihovom istraživačkom novinarstvu, politici, osobnim financijama, a svoj segment dobio je i poznati financijski bloger Felix Salmon.

Šef Reutersovih programskih saržaja Dan Colarusso rekao je kako je Reuters svoje YouTube emisije posebno prilagodio internet publici, bez tradicionalnog stila svojstvenog klasičnim TV emisijama. Mashable komentira kako su Reutersove YouTube emisije brze, prepune korisnih grafika i brojnih drugih vizualnih dodataka.

Svakako bacite oko na Reutersov YouTube kanal...

Pročitajte još:

- Reutersov bloger Felix Salmon lansirao blog koji agregira najzanimljiviji poslovno-financijski sadržaj na webu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram