Zatvori
Poslovni Puls
20/01/2012

CISEx Friday najava: Na sastanak sa softverašima dolaze Zoran Šprajc i ministar Gordan Maras

Udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, prema engleskoj inačici svoga imena poznatija kao CISEx  (Croatian Independent Software Exporter) zakazala je novi sastanak...

CISEx Vas poziva na svoje CISEx Friday redovno druženje 27.01. u "The Movie Pub" u Zagrebu.

"Osim novog prostora i novih gostiju, ovog puta smo odlučili malo izmijeniti formu CISEx Fridayja. U pomoć smo pozvali jednog svima dobro poznatog profesionalca, g. Zorana Šprajca koji je spreman bez straha “ispucati” prava pitanja koja zanimaju našu zajednicu softverskih proizvođača i izvoznika. Zaista očekujemo da će nam ovaj susret biti svima od velike koristi. I nama da saznamo o planovima i mjerama novog ministarstva i Vlade, a sasvim sigurno i gospodinu ministru Gordanu Marasu da se neposredno upozna s našom problematikom, prijedlozima i očekivanjima", poručuju iz Udruge nezavisnih izvoznika softvera.

CISEx Friday ugosti će i Dalibora Marjanovića i Ivu Friganovića, čelnike agencije BICRO.

"Dođite svi na CISEx Friday i povedite i svoje prijatelje, pomozite nam razglasiti ovaj događaj koliko god možete. Ovo je sastanak otvorenog tipa gdje rado primamo i sve one koji će tek postati članovi naše udruge", poručuju organizatori.

Kao medijski partner CISEx-a sa zadovoljstvom prenosimo ovu najavu i pozivamo sve zainteresirane da se pojave na ugodnom druženju 27.01. u "The Movie Pub"-u s počekom u 17:00 sati.

Pročitajte još:

- Udruge Izvoznici softvera (CISEX) i Hrvatski izvoznici (HIZ) potpisali sporazum o suradnji

Foto: Daniel Antunović/Osijek031.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram