Zatvori
Poslovni Puls
25/01/2012

Hrvatski startup Entrio želi revolucionarizirati organizaciju događaja i online prodaju ulaznica

Web platforma za organizaciju događaja i prodaju ulaznica Entrio od sada je svim korisnicima na raspolaganju potpuno besplatno...

Ovim se projektom u potpunosti mijenja koncept event managementa - organizatorima se omogućava instantno pokretanje online prodaje ulaznica štedeći im vrijeme i novac, a posjetiteljima se omogućava jednostavno pronalaženje omiljenih događaja i kupovina ulaznica.

Ukoliko organizirate koncert, stručni seminar, predstavu ili izlet u nacionalni park - od sada sve to možete učiniti putem projekta Entrio u samo nekoliko minuta  – pokrenuti prodaju ulaznica (web, mobilna web, te Facebook shop aplikacija), integrirati prodaju u društvene mreže te napokon svojim posjetiteljima pružiti kvalitetniju uslugu i pojednostaviti proces kupnje.

"Kroz prva tri mjeseca uspješnog rada u beta verziji, Entrio je svojim korisnicima, kojih je bilo više od tisuću, omogućio ulaz na 24 događaja i dokazao svoje brojne prednosti. Među zadovoljnim klijentima su: The Movie Pub, kino Europa, CMC, Studio Smijeha, RNB Confusion festival itd. Za to vrijeme skupljali smo feedback korisnika te implementirali nove funkcionalnosti po njihovoj mjeri kako bi danas sustav mogli napokon otvoriti za širu javnost", izjavio je jedan od osnivača Berislav Marszalek.

Jedna od najvećih prednosti sustava je to što organizator može u stvarnom vremenu pregledavati detaljne statistike o dosadašnjoj prodaji i posjećenosti stranice te sukladno tome reagirati – povećati ili sniziti cijenu ulaznica, pustiti novi set ulaznica u prodaju ili promijeniti podatke o samom događaju. Brojni Entrio promotivni alati organizatoru omogućuju da prodaju integrira i na vlastite web i Facebook stranice te tiskane materijale putem QR kodova. Integrirani sustav za odnos s kupcima, organizatoru će omogućiti ciljanu ponudu sadržaja ovisno o interesu i ponašanju kupaca/posjetitelja.

Posjetiteljima pak Entrio omogućava potpuno novi pristup kupovini i dostavi ulaznica – putem mobilne web aplikacije. Nema više potrebe za traženjem prodajnih mjesta, čekanjem u redovima ili čekanjem na dostavu ulaznica koje možda nikad niti ne dođu. Entrio mobilna ulaznica je posjetitelju dostupna odmah nakon izvršenog plaćanja karticom, a s obzirom da se nalazi na njegovom mobitelu ne može je ni izgubiti. Osim mobilne ulaznice, na raspolaganju su i drugi načini dostave poput print@home odnosno ulaska putem popisa.

Entrio je u svibnju prošle godine pobijedio na studentskom natjecanju Business Plan Contest, te kao najbolji projekt dobio investiciju  Mreže hrvatskih poslovnih anđela Crane, Bicroa i eAlumnija u iznosu od 210.000 kn. Projekt je ušao i u finale Mini-Seedcampa u Ljubljani, a osnivači su u listopadu pokrenuli tvrtku te otvorili ured u Tehnološkom parku u Zagrebu.

Ukoliko volite vrhunski humor, Entrio sustav možete isprobati već ovaj tjedan na jednoj od stand-up komedija u Studiu Smijeha.

Više informacija o događajima i samom sustavu na www.entrio.hr.

Pročitajte još:

- Preuzmite besplatnu aplikaciju hrvatskog startupa Spotie koji se želi natjecati s Foursquareom

- Hrvatski startup Wall of Tweets tehnološka zvijezda središnje debate Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram