Zatvori
Jasmin Hadzic
26/01/2012

Poznati ludi za interent biznisom: Jessica Alba pokrenula vlastiti startup, e-trgovinu Honest.com

Američka glumica posljednja je u nizu poznatih iz hollywoodske industrije zabave koji su se odlučili "umočiti prste" u internet biznis...

Glumica Jessica Alba ovih je dana pokrenula vlastitu e-trgovinu Honest.com na kojoj prodaje prirodne, biorazgradive i ekološke proizvode za dječju njegu i dom. Alba ističe kako je ideja za osnivanje kompanije došla nakon što je doznala da brojni proizvodi za dječju njegu sadrže opasne i toksične kemikalije.

Alba se odlučila za pokretanje svog internet biznisa nakon što je prošle godine po drugi put postala mama. Kao suosnivači Honesta pojavljuju se iskusni internet poduzetnici Brian Lee (suosnivač ShoeDazzlea s Kim Kardashian) i Sean Kean s PriceGrabber.com, te autor i ekolog Christopher Gavigan.

Honest je u mnogočemu klasična internet trgovina, no proizvodi se ne mogu kupiti pojedinačno, već se plaća pretplata nakon koje naručeni artikli stižu na kućnu adresu u određenim vremenskim intervalima.

Lansiranjem vlastitog startupa Alba se priključila pravoj maloj vojci poznatih i slavnih koji su poželjeli ostaviti trag u internet biznisu.

Više o tom fenomenu možete pročitati u našoj analizi.

Pročitajte još:

- Leonardo DiCaprio postao anđeo ulagač i upucao 4 milijuna dolara u njujorški internet startup

- Ashton Kutcher u posljednjoj epizodi “Dva i pol muškarca” reklamirao svoje internet startupove

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram