Zatvori
Jasmin Hadzic
10/02/2012

Glam Media pokrenula društvenu mrežu za ljubitelje kuhanja i gurmane Foodie.com

Vjerojatno najveća američka online oglašivačko - izdavačka kuća Glam Media objavila je pokretanje novog portala posvećenog kuhanju i dobroj hrani...

Upoznajte Foodie.com! Riječ je o portalu i društvenoj mreži posvećenoj kuhanju, kulturi zdrave hrane i delikatesama. Riječ je o najnovijem projektu američke online medijske kuće Glam Media. Glam Media, osnovana 2005. godine danas je 10. najveća online medijska grupacija u SAD-u s oko 85 milijuna jedinstvenih mjesečnih posjetitelja. Globalni doseg Glam-a penje se na čak 210 milijuna mjesečnih posjetitelja!

Foodie.com već u ranoj fazi svog razvoja izgleda kao najbolji portal za gurmane diljem svijeta. Glam Media angažirala je čak 100 autora koji će svaki dan dodavati novi sadržaj. Tu je i baza s više od 1.000 recepata, a svoje kolumne dobili su i poznati američki kuhari i kritičari hrane. Foodie.com planira objavljivati godišnje regionalne vodiče za američku kulinarsku scenu i top listu najboljih svjetskih restorana.

Sve u svemu - zvuči kao još jedan zanimljivi medijski projekt kojeg valja imati na oku.

Prema nekim spekulacijama Glam Medija još će do kraja godine izaći na burzu kroz IPO koji bi tvrtku na čelu koje stoji veteran Samir Arora mogao vrednovati na više od milijarde američkih dolara.

Pročitajte još:

- Online medijska kuća Glam Media kupila društvenu mrežu Ning za 150 milijuna dolara

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram