Zatvori
Poslovni Puls
02/03/2012

Hrvati ne vole iPhone: Samsung Galaxy S II odnio titulu najboljeg mobitela u 2011. godini

Najbolji mobitel u Hrvatskoj u 2011. godini je Samsung Galaxy S II! Smartphone Galaxy S II su najboljim u prošloj godini proglasili posjetitelji prvog hrvatskog web portala o mobitelima Mobil.hr koji već 13 godina za redom bira najbolji mobitel godine...

Biti najbolji Samsungu zasigurno nije bilo lako jer je imao jaku konkurenciju – posjetitelji su na izbor imali 40 mobitela koji su tijekom 2011. godine privukli najviše pozornosti i postigli najveći uspjeh. Za Samsung Galaxy S II je glasovalo nešto više od četvrtine glasača - osvojio je čak 26% od svih glasova. U Top 5 mobitela u 2011. godini ušli su, osim Samsunga, još i Apple iPhone 4S, Sony Ericsson Xperia arc S, Nokia N9 i HTC Sensation.

Pametni telefon Samsung Galaxy S II je u cijelom svijetu prodan u 20 milijuna primjeraka, a dolazi s Android operativnim sustavom Gingerbread, Super AMOLED plus ekranom dijagonale 4,3 inča, 8-megapikselnom kamerom i FullHD video snimanjem. Procesor je dvojezgreni Cortex-A9 takta 1,2 GHz. Inače,  Samsung Galaxy S II je i u Barceloni, na upravo završenom Mobile World Congressu, proglašen najboljim smartphoneom, a Samsung se istovremeno okitio i titulom proizvođača godine.

Mobil.hr već 13 godina za redom bira najbolji mobitel godine, a kao i prethodnih godina titulu najboljeg je ponio mobitel koji je dobio najviše glasova posjetitelja. Ove je godine u izboru sudjelovalo više od 12.000 posjetitelja, a svaki je posjetitelj svoj glas mogao dati samo jednom mobitelu tako da nije postojala mogućnost višestrukog glasovanja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram