Zatvori
Poslovni Puls
06/03/2012

Google ujedinio filmove, knjige, glazbu i aplikacije u veliki zajednički servis Google Play

Google je danas potpuno neočekivano predstavio Google Play, novu inačicu Android Marketa koji odsad objedinjuje sve Googleove usluge i servise na jednom mjestu...

Odsad na jednom mjestu korisnici Android uređaja i vlasnici Google profila pristupaju Android aplikacijama, Google knjigama, glazbi i filmovima, javlja SPH.

Način na koji korisnici kupuju sadržaje ne mijenja se znatno ili gotovo uopće. Google je na ovaj način samo  konsolidirao sve svoje usluge i korisnicima uvelike olakšao pristup servisima koje svakodnevno koriste. U oblaku (cloud) su spremni za korištenje glazba, filmovi, knjige i aplikacije. Čak 20.000 pjesama moguće je sinkronizirati s Googleovim cloud servisom i putem streaminga konzumirati na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. Google Play snikronizira sve što radite na jednom uređaju sa svim vašim drugim uređajima pa tako možete nastaviti gledati film, čitati knjigu tamo gdje ste stali i slično.

Google Music odsad nosi ime Google Play Music, Google Books postaju Google Play Books, a Google Movies postaju Google Play Movies.

U svakom slučaju očekujte nadogradnju Android Marketa i ostalih aplikacija na vašim Android uređajima, a dotad posjetite link Google Play i sami se uvjerite kako to sada izgleda.

Pročitajte još:

- Ovo mora da boli: Google kupio dionice za 500 milijuna dolara koje sada prodaje za 47 milijuna dolara

- Budućnost je iza ugla: Google uskoro predstavlja digitalne naočale s Android operativnim sustavom

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram