Zatvori
Poslovni Puls
06/03/2012

Tvrtka HDZ-ovog Domagoja Ivana Miloševića u Bruxellesu dobila posao vrijedan 30 milijuna kuna

Tvrtka o kojoj se nedavno pisalo da je u velikim poslovnim problemima - osigurala je veliki trogodišnji posao u Belgiji...

Tvrtka Pastor – Tvornica vatrogasnih aparata (TVA), članica Pastor Grupe u većinskom vlasništvu Domagoja Ivana Miloševića, kandidata za mjesto predsjednika HDZ-a, sklopila je u Bruxellesu ugovor o proizvodnji i isporuci vatrogasnih aparata s Euro Fire Group iz Belgije. Ukupna vrijednost ugovorenih isporuka je najmanje 30 milijuna kuna za iduće tri godine, poručuju iz Pastora.

Ovom je poslovnom suradnjom proizvodnom pogonu u Rakitju osiguran puni kapacitet rada do 2015. godine te prvi put nakon 2008. potreba za organizacijom rada u dvije smjene.

Euro Fire Group je tvrtka specijalizirana primarno za proizvodnju i distribuciju vatrogasnih aparata i detektora, a posluje od 2011. godine u sklopu EURO WORKWEAR GROUP, belgijskog lidera u proizvodnji i distribuciji proizvoda zaštite na radu.

Predsjednik Uprave Pastora Danijel Štern (sin Davora Šterna) nedavno je izjavio kako će se Pastor Grupa ugasiti, a svi poslovi prebaciti na tvrtke Pastor TVA d.d. i Pastor inženjering d.d.

Domagoj Ivan Milošević navodno drži oko 60 posto dionica Pastor Grupe.

Pročitajte još:

- Glavno da imamo prioritete: Domagoj Ivan Milošević želi Pleso preimenovati u Zračna luka Franjo Tuđman

- Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević otvorio profil na Twitteru, Facebooku i Linkedinu

Foto: Arhiva

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram