Zatvori
Poslovni Puls
06/03/2012

TV noćna mora počinje: RTL kreće s emitiranjem reality showa razmažene bogataške obitelji Kardashian

Ako ste mislili da ništa ne može nadmašiti početek emitiranja "Survivora", još ste se jednom prevarili...

Da, istina je - naporna bogataška obitelj Kardashian stiže na domaće ekrane.

S RTL-a stiže najava o početku emitiranja američkog reality showa "Keeping Up with the Kardashians" i to u prime time terminu ove nedjelje u 20 sati.

"Sestre Kardashian i njihova mnogočlana obitelj velikodušno su otvorili gledateljima vrata svojeg doma i dopustili da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava. Iako je obitelj Kardashian financijski i društveno jako dobro potkovana, ona je baš poput svake druge, normalne obitelji čiji članovi prolaze kroz turbulentne uspone i padove", stoji u najavi s RTL-a.

Ako uživate u svađama o tome tko ima veću guzu, dramatičnim raspravama o luksuznoj odjeći - "Kardashians" je serija baš za Vas...

"Kardashians je serija koja će vas zabaviti, nasmijati, ponekad i šokirati te vam pokazati kako žive bogati i razmaženi klinci bogataša - pravi reality u svojem punom sjaju! Zašto fenomen Kardashian ne prestaje potresati američku javnost i poput virusa se širi na ostatak svijeta."

Ne znamo za Vas, ali mi smo se već cijepili protiv tog TV "virusa"...

Pročitajte još:

- Evo zašto nas novine iz dana u dan bombardiraju žutilom i celebrity pričama koje nikoga ne zanimaju

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram