Zatvori
Jasmin Hadzic
07/03/2012

Hoće li nas nakon Microsofta i Apple iznenaditi dramatično osvježenim logotipom?

Svi smo već vidjeli onu katastrofu od Microsoftovog novog logotipa za Windowse. A sada se čini kako i Apple eksperimentira sa svojim logotipom...

Kada je Appleov izvršni direktor Tim Cook večeras napustio pozornicu Yerba Buena Centera u San Franciscu na platnu se ukazala ikonska Appleova nagrižena "jabuka", ali prepuna šarenih boja. Sudionici večerašnjeg predstavljanja novog iPada kažu kako je ova do sada neviđena verzija logotipa bila prikazana samo jedanput i to na kraju Appleove prezentacije.

Neki komentatori tvrde kako bi ovo vrlo vjerojatno moglo značiti da nas Apple u bližoj budućnosti namjerava iznenaditi s osvježenim logotipom, dok drugi smatraju kako je riječ o sitnom prezentacijskom triku isključivo za potrebe lansiranja novog iPada.

Zanimljivo, i konferencijski centar Yerba Buena Center danas je osvanuo u "novim" Appleovim bojama.

Ne znamo što se Vama čini - ali mi smo ugodno iznenađeni kako Appleov logotip izgleda dobro u ovom šarenilu boja koje više priliči Microsoftu i podsjeća nas na legendarni Appleov logo iz 70-tih godina prošlog stoljeća.

Foto: Engadget/VentureBeat

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram