Zatvori
Poslovni Puls
07/03/2012

Glasine su bile istinite: Ivić Pašalić, "čovjek s dva prezimena", vratio se u HDZ!

Čini se kako su one glasine o povratku najomraženijeg hrvatskog političara 90-tih bile istinite...

Ivić Pašalić je u telefonskom razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio da je nakon sinoćnjeg gostovanja na skupu ogranka HDZ-a u Remetama potpisao pristupnicu za HDZ.

"Ja se u HDZ želim vratiti, ja sam jučer na kraju tog događanja u Remetama, nakon što sam se osvjedočio o reakcijama ljudi potpisao pristupnicu za HDZ, a rekao sam da ću je dati predsjedniku mog ogranka onda kad dođe vrijeme, a to vrijeme je onda kada umjesto foteljaša u HDZ-u budu oni kojima je HDZ u srcu", rekao je Pašalić za NovuTV.

Pašalić je ponovio da o HDZ-u moraju odlučivati članovi kojima je HDZ u srcu, a ne oni koji su ga doveli na optuženičku klupu.

"Moj adut su članovi HDZ-a, ja apeliram na njih da oni odluče o sudbini HDZ-a, a ne oni uski krugovi ili pojedinci koji su služili Sanaderu da dovede HDZ na optuženičku klupu", rekao je Pašalić.

"Na toj izbornoj skupštini nije mogao biti nazočan nitko tko nije član HDZ-a, a najmanje da netko tko nije član naše stranke održi govor kao počasni gost. To je protiv Statuta i protiv Propisnika koji jasno kaže tko može nazočiti i tko može govoriti", kometirala je danas Pašalićev istup predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Pročitajte još:

- Bilo kuda, Ivić Pašalić gomila minuse svuda – posao s paletama baš i ne ide najbolje

- Loše mu ide – Pašalić muku muči s neprodanim stanovima!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram