Zatvori
Poslovni Puls
13/03/2012

HDZ-ov Darko Milinović osvanuo na internetu, dobio katastrofalno lošu web stranicu

Nećete vjerovati - ali bivši ministar zdravstva Darko Milinović je "otkrio" internet...

Nakon Domagoja Ivana Miloševića, i drugi kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović dobio je vlastite web stranice za čiji je dizajn odgovorna "mladež HDZ-a". Iako je pohvalno što HDZ-ovi političari napokon (prekasno?) otkrivaju snagu interneta kao političke platforme - Milinovićeva web stranica je jednostavno očajna, nepregledna i prepuna amaterskih pogrešaka.

Tako u potpisu stoji "Desing by mladez HDZ-a".

Na početnoj stranici izmjenjuju se Milinovićeve fotografije s očekivanim klišejima poput lika Dr. Franje Tuđmana, zastave EU-a i Hrvatske i bizarno, američkog Kipa slobode.

Milinović je dobio i vlastiti Twitter profil koji će, sudeći prema "sadržaju" poruka bivšeg ministra zdravstva, uskoro postati hit na domaćem dijelu internetu.

Tako Milinović svoju Twitter promociju započinje tweetom "Evo me i na Twi tteru. Moji mla di ka žu da je i ovo vru ći ka nal promo cije. Bok svi ma", a kasnije piše "Pratite me na Twitteru. Pratite me u bolji HDZ. U bolju državu Hrvatsku. Koju je osnova jedan jedini dr. Franjo Tuđman!".

Sasvim je jasno da je Milinović potpuno nepripremljen ušao u online bitku za glasove HDZ-ovaca, pa je zaista teško povjerovati da će njegove internet stranice i profili na društvenim mrežama biti iskorišteni za nešto drugo osim izvora slučajnog humora i bizarnih političkih poruka jer Milinovićeva "ciljana publika" sigurno nije ona na Twitteru.

Bivši ministre - sretno Vam bilo u bespućima internet komunikacije!

Novo:

Čini se kako je Milinovićev Twitter profil ipak "lažnjak". Riječ je o uspješnoj parodiji nepoznatog internet korisnika s viškom slobodnog vremena.

Pročitajte još:

- Evo kako je lički body-builder Dado Milinović najavio rat predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram