Zatvori
Poslovni Puls
19/03/2012

Veleposlanstvo SAD-a i Hrvatska mreža poslovnih anđela organiziraju panel raspravu o pokretanju startupova

Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE s partnerima organiziraju uvodnu panel raspravu Brown Foruma pod nazivom "Push to the Startup World in Croatia"...

Panelisti i posjetitelji će raspravljati o prijedlozima aktivnosti koje bi državna i lokalne vlasti mogle poduzeti kako bi se poduzetnicima omogućilo lakše pokretanje novih projekata i daljnje poslovanje. Sadržaj prijedloga i rasprave biti će prenesen sudionicima Brown Foruma kao sugestije poslovne i startup zajednice u Hrvatskoj. Organizatori panela su Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj i CRANE, a partneri Hrvatska gospodarska komora, CISEx, eStudent, HUP i Krazy Fish.

Panel će se održati u srijedu (21. ožujka) u 17 sati u Poslovnom centru Almeria, Heinzelova 69, Zagreb.

Sudionici panela su: Saša Cvetojević (CRANE), Stevica Kuharski (Habbitsapp), Hrvoje Bujas (CISEx), Ivan Plačko (TIC) i dr. sc. Bojan Pečnik (TIC).

Pozivaju se zainteresirani za razvoj poslovanja, startup-ova i lokalnih zajednica da se uključe u raspravu na panelu ili putem društvenih mreža. Event je otvoren za javnost i nije potrebna nikakva najava.

Pročitajte još:

- Evo što sve morate znati ako želite uvjeriti ulagače da ulože novac u Vaš startup projekt

- CISEx Friday: Evo što ste propustili na osječkom druženju domaćih IT poduzetnika i poslovnih anđela

Foto: Daniel Antunović/Osijek031.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram