Zatvori
Poslovni Puls
27/03/2012

Low cost avioprijevoznik Germanwings proširuje svoju ponudu uvođenjem novih zračnih linija prema Rijeci

Nakon osam godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings proširuje svoju ponudu letova prema Hrvatskoj uvođenjem nove linije prema Rijeci...

Ovaj je poslovni potez logičan nastavak Germanwingsove poslovne politike u kojoj je upravo Hrvatska istaknuta kao jedno od važnijih tržišta, a što je potvrđeno i na današnjoj konferenciji za novinare koja je održana u Zračnoj luci Rijeka. Na prvom je letu koji je prema Rijeci letio iz Kölna putovalo 93 putnika.

"Današnjim smo letom otvorili liniju iz Kölna prema Rijeci, a već u lipnju ćemo povezati Rijeku i s Berlinom, dok se u srpnju očekuje i uspostavljanje linije Stuttgart-Rijeka", izjavio je Andreas Engel, menadžer za međunarodne odnose s javnošću u Germanwingsu na današnjoj konferenciji za novinare. Također je istaknuo kako na spomenutim linijama prema Rijeci očekuju oko četrdeset tisuća putnika do kraja listopada.

Germanwings je prvi niskotarifni prijevoznik koji je započeo s letovima prema hrvatskim gradovima još u lipnju 2004. godine pa je tako, do prosinca 2011. godine, iz nekoliko njemačkih gradova prevezao oko 3 milijuna putnika prema Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Puli i Zadru.

Pročitajte još:

- Niskotarifni avioprijevoznik Germanwings od ožujka proširuje svoju ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj

- Poslovnjaci, putujete u inozemstvo? Evo nekoliko savjeta kako doći do najpovoljnije aviokarte

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram