Zatvori
Poslovni Puls
29/03/2012

Voda došla do grla: Španjolske prostitutke bojkotiraju bogate bankare zbog preskupih kredita

Bankarima dolaze teški, sušni dani. Naime, elitne španjolske prostitutke odlučile su uskratiti svoje usluge bankarima sve dok ne pristanu dati bolje kredite obiteljima i tvrtkama koje imaju financijske poteškoće, piše Daily Mail, a prenosi Index...

Prostitutke iz Madrida odlučile su se na ovaj štrajk te otkrile da će štrajkati sve dok bankari ne odluče biti društveno odgovorniji i počnu davati veće zajmove ugroženim Španjolcima. Prema svjedočenjima prostitutki, domišljati bankari odlučili su se laganjem ipak doći do svog cilja pa su se predstavljali kao arhitekti i inženjeri.

"Zanimanja koja oni navode odavno ne mogu priuštiti tarifu koja kreće od 300 eura na sat", izjavila je jedna od prostitutki. Najveće strukovno udruženje luksuznih prostitutki Madrida iniciralo je ovaj štrajk jer smatraju da one jedine imaju realnu mogućnost da izvrše pritisak na bankare. "U štrajku smo već tri dana i smatramo da oni neće izdržati još dugo", rekla je Ana, jedna od djevojaka.

Sve je započelo kada je Lucia, također elitna prostitutka, odlučila uskratiti svoje usluge bankaru, ukoliko ne odobri jedan kredit. Veliki štrajk elitne prostitutke najavile su za četvrtak, kada će na ulice gradova u Španjolskoj izaći brojni nezaposleni radnici. Također, najavljuje se kako će promet biti ograničen na minimum. Prosvjeduje se protiv visoke nezaposlenosti i izmjena zakona o radu, koji će omogućavati poslodavcima da lakše daju otkaze svojim zaposlenicima, prenosi Index.

Bizarno...

Pročitajte još:

- Njemački bankari dobili debeli bonus, odletjeli u Brazil i nakon “druženja” s prostitutkama zaradili suspenziju

- Rastu troškovi studiranja pa sve više francuskih studentica prostitucijom plaća školarinu

Foto: totallynsfw.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram