Zatvori
Jasmin Hadzic
03/04/2012

SLUČAJNO PROCURILO: Novi iPhone 5 u prodaju stiže već u lipnju?

Da li ova posljednja glasina napokon definitivno potvrđuje kako ćemo novi iPhone 5 vidjeti već ovog lipnja...

Japanski "Word Business Satellite" (WBS) intervjuirao je jednog od Foxconnovih zaposlenika koji je ustvrdio kako taj kineski proizvodni titan traži 18.000 novih radnika "za novu petu generaciju iPhonea". Na pitanje novinara da li je potražnja velika za iPhoneom 5, nesretni Foxconnovac je slučajno otkrio vrijeme izlaska novog iPhonea:

"Da, novi iPhone će izaći u lipnju!"

AppleInsider navodi kako kako ova izjava o lipnju proturječi posljednjim izvješćima u kojima se navodilo kako će novi iPhone izaći tek na jesen ove godine, što je i u skladu s dosadašnjim Appleovim ciklusima predstavljanja novih iPhoneova.

- “Jadnici” koji sastavljaju iPhone i iPad zarađuju više od mnogih u Hrvatskoj

Foxconn je Appleov najveći proizvodni partner za cijeli niz gadgeta, od iPhonea, pa sve do iPoda i iPada. Foxconn je prošli tjedan izazvao veliku pozornost japanskih medija nakon što je najavio da preuzima 10 posto dionica japanskog elektroničkog diva Sharp.

Valja napomenuti kako su internet komentatori iznimno skeptični oko tv istupa ovog niže-rangiranog Foxconnovog zaposlenika.

Mnogi se s pravom pitaju kako to da jedan "običan šljaker" zna kada će izaći novi iPhone kada je to podatak koji je poznat samo uskom krugu ljudu u Appleu i Foxconnu.

Pročitajte još:

- PREKRASNO: Ovako bi možda mogao izgledati novi Appleov iPhone 5 (FOTO)

- Stigle svježe iPhone glasine: Nova “petica” imat će veliki 4,6 inčni retina zaslon?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram