Zatvori
Poslovni Puls
05/04/2012

Novinarstvo palo na niske grane: Već drugi dan za redom stiže priča o novinarki - striptizeti (VIDEO)

Čini se kako je SAD-om zavladala neka bizarna epidemija novinarki - striptizeta. Samo dan nakon što smo pisali o mladoj njujorškoj novinarki koja laptop po noći mijenja štangom za ples, danas slična vijest dolazi iz Houstona...

Iako su obično dvostruki identiteti rezervirani za superjunake poput Clarka Kenta, točnije, Supermana, sličnom idejom poslužila se novinarka i striptizeta dnevnog lista Houston Chronicle, Sarah Tressler, javlja Index.

Naime, dugih osam godina ova magistra novinarstva radila je kao novinarka i striptizeta te je tijekom dana pisala za ugledne dnevne novine, a tijekom noći plesala na štangi i bilježila memoare na blogu Diary Of An Angry Stripper. Priču je naposljetku razotkrila konkurentska kuća Houston Press tvrdeći kako to nisu napravili da naruše ugled konkurenciji već jer im se činilo "samo kao dobra priča".

Ipak, da Sarah nije izgubila tlo pod nogama govori i činjenica kako je odmah našla novi posao i to kao učiteljica te nastavila sa svojim noćnim poslom, striptizom u kojem zarađuje i po 2.000 dolara za jednu večer. Tijekom jednog televizijskog intervjua komentirala je kako je mislila da je neće nitko razotkriti jer bi to bilo: "Jako zločesto od drugih kolega".

Pročitajte još:

- Nenad Bakić je najmoćniji hrvatski bloger: Njegov blog mjesečno čita više od 160.000 ljudi!

- Matija Babić se raspištoljio kod Stankovića: O Todoriću, Josipoviću, Bajiću, Paviću, Sanaderu… (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram