Zatvori
Poslovni Puls
06/04/2012

Evo zašto brojni svjetski portali pišu o neobičnoj hrvatskoj mobilnoj aplikaciji za "oslobađanje kreativnosti"

Evo zašto brojni svjetski portali pišu o neobičnoj aplikaciji vukovarske K-Informatike koja je početkom godine predstavila alat za izradu mobilnih aplikacija bez programiranja...

Aplikacija "Unleash Your Creativity nudi pomoć u oslobađanju kreativne snage pojedinca.

Prvo se možete pripremiti čitajući "Imam ideju i što sad?" ili "Kreativnih savjeta", gdje se nalaze upute kako razvijati kreativnost i potaknuti aktivno razmišljanje pri stvaranju ideja.

Nakon toga možete početi s procesom stvaranja koristeći tri koraka „Create“, „Refine“ i „Finish“, kojima krećete u kreativni proces, koristeći neki od ponuđenih koraka koji služe kao okidač za generiranje ideja. Nakon kreiranja, slijedi oblikovanje ideja kroz koji tražite odgovore na ponuđena pitanja, te na kraju završno pripremanje ideje prije nego je nekome prezentirate.

Aplikacija je namjenjena poslovnim ljudima, studentima, dizajnerima, ali i skrivenim inovatorima – svima koji trebaju poticaj u početku stvaranja nečeg novog, poručuju iz K-Informatike.

iPhone i iPad aplikacija „Unleash Your Creativity“ djelo je osječkog inovacijskog managera Tomislava Buljubašića, koji svoju aplikaciju naziva i „priručnikom za stvaranje ideja“. U aplikaciju je moguće upisati ideje, pratiti vijesti iz ove teme, ali i pogledati citate velikih inovatora koji mogu poslužiti kao nadahnuće.

Aplikacija je u kratkom roku privukla pažnju velikih svjetskih portala koji se bave trendovima i inovacijama kao što su InnovationTools i TrendHunter. Aplikacija je na TrendHunteru (koji mjesečno ima preko 37 milijuna posjetitelja, te preko 2 milijuna pratitelja na Facebooku) ušla među Top5 trendova, a kako je to MTV objavio, "Na TrendHunteru, možete otkriti što je cool i prije nego je cool."

Tomislavu i K-Informatici želimo puno sreće pri daljnjem razvoju ove neobično zanimljive mobilne aplikacije...

Pročitajte još:

- Hrvatske mobilne aplikacije Spotie, PhotoPay, Habbits i Salespod na Mobile World Congressu u Barceloni

- Ipak se može: Za razliku od ostatka Hrvatske osječke informatičke tvrtke ne osjećaju krizu (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram