Zatvori
Poslovni Puls
07/04/2012

Fondovi - tjedni pregled: Vrh ljestvice kod dioničkih fondova zauzimaju HPB Titan i Alternative A1

Čak sedamdeset, od ukupno osamdeset i devet fondova, proteklog je tjedna ostvarilo porast vrijednosti udjela...

Vrh ljestvice kod dioničkih fondova zauzimaju HPB Titan (+2,91 posto) i Alternative A1 (+2,52 posto). Najveći pad kod dioničkih fondova zabilježio je fond NFD Aureus US Algorithm kojem je vrijednost pala za -3,80 posto a slijedi ga Ilirika Gold sa padom od -2,66 posto.

Kod mješovitih fondova najveći porast imao je fond OTP uravnoteženi kojem je vrijednost porasla za +2,79 posto a iza njega je Allianz Portfolio sa porastom od +2,04 posto. Najveći pad kod mješovitih fondova imao je fond ST Balanced koji je pao za -0,25 posto a iza njega je NFD Aureus Emerging Markets Balanced sa padom od -0,15 posto.

Kod obvezničkih fondova najveći porast imali su OTP euro obveznički (+0,75 posto) i ZB bond (+0,45 posto). Najveći pad u ovoj grupi imao je fond HI-conservative kojem je vrijednost smanjena za -0,13 posto a slijedi ga Erste Bond sa padom od -0,07 posto.

Kod novčanih fondova najuspješniji je bio Platinum Cash sa porastom od 0,39 posto, javlja hrportfolio.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram