Zatvori
Poslovni Puls
10/04/2012

Pročitajte presmiješno pismo podrške predsjednici HDZ-a: "Jako mije zao daste izgubili na izborima"

Na službenoj web stranici Jadranke Kosor osvanulo je pismo podrške iz Australije. Ako se pitate zašto pišemo o tom pismu - čitajte dalje, postaje jako zanimljivo...

Iako razumijemo kako je objava pisma dio unutarstranačke promidžbene strategije iz izbornog stožera Jadranke Kosor - ne možemo se ne zapitati zašto se predsjednica HDZ-a odlučila na objavu baš ovog pisma koje podsjeća na sastav nekog nepismenog vrtićkog klinca koji se tek prije nekoliko dana po prvi put susreo s osnovama gramatike.

Autorica pisma je stanovita Janja Gina Stojaković iz Australije koja se HDZ-ovoj predsjednici odlučila obratiti povodom uskršnjih blagdana. Ne znamo što je točno motiviralo spomenutu gospođu na slanje pisma podrške Jadranki Kosor, ali jedno je sigurno - hrvatski jezik je velika misterija za ovu HDZ-ovu simpatizerku iz Australije.

Tekst pisma prenosimo u izvornom obliku...

Postovana gosodo Jadranka.

Unaprijed se izvinjavam na smetnji moga email. Znam da ste previse zauzeti vasim poslom. Moje je ime Janja, Gina, Stoyakovich. Vec dugo godina zivimo u Australiji. Muz mije umro prije deset mjeseci, koji mi puno nedostaje. Vasi smo odani saporters.

Zasto vam pisem ovaj email koji mozda nece ni doci do vas. Samo da vam kazem koliko vas volimo i sa vama se ponosimo, da ste bila Predsjdnik nase lijepe Hrvacke. Jako mije zao daste izgubili na izborima. Uzivalismo kada smo vas gledali sa stranim Predsjedncima, viste uzor nase lijepe od kada nema nasega dr, Franje Tudmana. Vi ste ruza nase lijepe Hrvtcke. Sada bi vam zazelil sretan Uskrs. Jos se jednom izvinjavam.

Primite lijep pozdrav od Gine Stoyakovich,

Ss gold coasta Australia.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram