Zatvori
Jasmin Hadzic
12/04/2012

Nećete vjerovati, ali Apple vrijedi više nego SVE javno izlistane kompanije u Španjolskoj, Portugalu i Grčkoj!

Bloomberg je na svojim web stranicama objavio jednu sjajnu grafiku koja prikazuje nezaustavljivi uspon Appleove tržišne vrijednost...

Appleu još nedostaje samo nekoliko milijardi dolara da postane kompanija s tržišnom vrijednošću od 590 milijardi dolara (valja napomenuti kako je prije dva dana na kratko Apple ima tržišnu kapitalizaciju od 600 milijardi dolara). S tih 590 milijardi dolara, Apple će vrijediti više nego SVE javno izlistane dioničke kompanije u Španjolskoj, Portugalu i Grčkoj.

Jedan analitičar sjajno je opisao usporedbu Applea i krizom uzdrmanih članica eurzone. "Appleova inovacija, brend i stvaranje svježeg kapitala - ulagače su doveli do obećane zemlje nevjerojatnih povrata na uloženo i dominacije na dioničkom tržištu. S druge strane, europska dužnička kriza pretvorila je tržišta južne Europe u groblje za ulagače."

Na grafici ispod pogledajte kako je Apple postao vrijedniji od svih javno izlistanih dioničkih kompanija u Španjolskoj, Portugalu i Grčkoj:

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram