Zatvori
Poslovni Puls
12/04/2012

Vlada Danku Končaru iznajmila otok na kojem će izgraditi dvije marine i hotel - ukupne vrijednosti 46 milijuna eura

Vlada je danas tvrtki Kermas Vod Četiri, tvrtki poduzetnika Danka Končara, dala koncesiju na pomorsko dobro na lokaciji otok Sveta Katarina - Monumenti u Puli, u sklopu projekta Brijuni Rivijera...

Koncesija je dana u svrhu izgradnje i korištenja luka nautičkog turizma. Koncesija se daje na rok od 50 godina, a tvrtka Kremas Vod Četiri plaćala bi godišnju koncesijsku naknadu od 2,20 kuna po metru kvadratnom te promjenjivi dio u iznosu od 2,10% od ukupnog godišnjeg prihoda, prenosi HRT.

Končar je dužan u roku od tri godine dostaviti garanciju banke na iznos od 15,8 milijuna kuna, što je 7% od ukupne vrijednosti investicije koja iznosi 226 milijuna kuna.

Tvrtka Kermas Vod Četiri namjerava uložiti 29,97 milijuna eura u dvije nautičke luke te još 16 milijuna eura u hotel i druge ugostiteljsko-turističke sadržaje, a predvidjela je zapošljavanje 160 radnika.

Pročitajte još:

- Jutarnji list kaže da Brad Pitt s prijateljima želi projektirati luksuzne vile i hotele ispred Brijuna

- Kad se male ruke slože: Danko Končar i Anto Nobilo zajedno grade 81 elitnu vilu u Zagrebu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram