Zatvori
Jasmin Hadzic
17/04/2012

Ovo je "laka lova": Uložili 18 milijuna dolara u Titanic 3D, a do sada zaradili više od 200 milijuna dolara

James Cameron još je jednom pokazao zašto je Hollywood spreman uložiti stotine milijuna dolara u njegove filmske projekte...

Vjerojatno ste čuli da je u kino distribuciju krenula 3D verzija "bezvremenskog " klasika Titanic redatelja Jamesa Camerona. Ali ono što vjerojatno niste znali jest da je u 3D konverziju, odnosno dodavanje 3D efekata u film iz 1997. godine sa (tada) zvijezdama u usponu Leonardom DiCapriom i Kate Winslet - uloženo oko 18 milijuna američkih dolara.

Zvuči puno, ali producenti su već udesetostručili uloženi novac.

Naime, u nepuna dva tjedna od početka prikazivanja Titanic 3D je zaradio 200 milijuna dolara! Posebno su impresivni podaci iz Kine. Tamo je Titanic 3D postao film s najvećom zaradom u povijesti. Titanic 3D je u Kini do sada zaradio 58 milijuna dolara.

A nakon što se novoj 3D verziji pridoda kino zarada originalnog filma ispada da je Titanic u kino prikazivanju do sada zaradio nešto više od 2 milijarde dolara. Ispred njega je još jedino "Avatar", još jedan Cameronov blockbuster, s kino zaradom od 2,8 milijarde dolara.

Pročitajte još:

- Evo kako bi to izgledalo da su George Lucas i Michael Bay režirali “Titanic” (VIDEO)

- 3D dolari: Disney u suradnji s Jamesom Cameronom planira otvoriti Avatar zabavni park

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram