Zatvori
Poslovni Puls
26/04/2012

Mate Mišo Kovač je legenda s lošim smislom za humor: Ma samo sam se šalio da mi HDZ duguje!

Legenda dalmatinske "pisme" Mate Mišo Kovač iza sebe ima pregršt glazbenih hitova, ali i očito vrlo čudan smisao za humor...

Cijela priča je krenula nakon što je bivši rizničar HDZ-a Mladen Barišić u svom iskazu na suđenju za aferu Fimi Media rekao kako je HDZ iz "crnog fonda" Mati Miši Kovaču isplatio oko 80.000 eura.

Onda je Mišo u izjavi za 24sata rekao kako mu HDZ duguje novac...

"Ne želim govoriti o iznosu koji mi duguju. Dobio sam nešto, ali ne sve. Jedan dio su mi rekli poslati, ali nisu mi nikad poslali. Znate vi koliko sam ja dobio novca od njih u ovih 20 godina za sve nastupe? Milijune, barem 2,5 milijuna eura! Napiši tako, nemoj me zaje*ati", rekao je Mišo.

Nekoliko sati nakon razgovora za 24sata, Mišo je ispričao Indexu kako se on ipak, eto, samo "šalio"...

"Ja sam tom novinaru rekao da su mi platili 2,5 milijarde eura što je bila šala i rekao sam dvije i pol mi-li-jar-de za kampanju 2007. godine što znači da mi ništa nisu ni dužni. To je sad frka, svi se boje", rekao je Mišo Kovač. "Ja sam za HDZ pjevao samo u kampanji 2007. godine, a ne još i 2003. te 2009. godine. Ali ako je to bio novac iz crnih fondova onda takva stranka ne smije postojati. Ja ne vjerujem da imaju samo takve fondove."

Ili Mišo ima vrlo čudan smisao za humor ili novinar 24 sata nije skužio razliku između milijarde i milijuna.

Ili možda oboje.

- Politička analitičarka Severina Vučković: Jadranka Kosor je već umislila da je Madonna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram