Zatvori
Poslovni Puls
08/05/2012

Putujte sa Crnim Jajem po Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Sloveniji uz nevjerojatne popuste!

Ima li što zabavnije od ljetnog, osvježavajućeg raftinga?

A nakon raftinga što je bolje od uživanja uz bogatu, hercegovačku domaću hranu? Mljac! Ali ni to nije sve! Jer u 3 dana i 2 noćenja na agroturizmu Marića Gaj za 2 osobe očekuje Vas i prijevoz do atrakcija (Međugorje ili rimska vila Mogorjelo), obilazak uz vodiča te dodatni sadržaji na agroturizmu: boćanje, bazen, odbojka na pijesku i mala škola kuhanja tradicionalnih hercegovačkih jela. I to sve uz 51% popusta!

Sarajevo možete upoznati kroz 3 nezaboravna dana i 2 noćenja za 2 osobe u hotelu Bristol, gdje Vas čeka Deluxe soba, masaža, bazen, wellness, doručak, večera u 3 slijeda, besplatna uporaba minibara... uz 50% popusta!

Ljekoviti izvori nalaze se u slovenskim Termama Banovci te u mađarskim Termama Zalakaros gdje Vas očekuje popust od 50% za 3 dana i 2 noćenja, za 2 osobe. U Termama Banovci dočekati će Vas doručak, bazeni, saune i šampanjac a dijete do 12 godina će imati besplatan smještaj! Mađarski Zalakaros za Vas je pripremio romatnično noćno kupanje, saunu, masaže, squash + dodatne pogodnosti!

SPONZORIRANI ČLANAK

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram