Zatvori
Jasmin Hadzic
11/05/2012

O osječkom Farmeronu raspisali se ugledni Forbes, TechCrunch, VentureBeat, GigaOm...

Vijest o ulaganju od 1,4 milijuna dolara u hrvatski Farmeron - "Google Analytics za farmere" odjeknula je širom vijesta...

Znate o čemu govorimo?

Podsjetimo, osječki startup Farmeron jučer je podigao popriličnu prašinu potvrdom da je osigurao ulaganje teško gotovo 8 milijuna kuna. Vijest se očekivano munjevito proširila Twitterom i ostatkom hrvatskog web prostora, a budući da je Farmeron dobio financijsku podršku poznatih američkih ulagača - sve su vrlo brzo preuzeli i veliki američki tehnološki i poslovni mediji.

Tako su o ulaganju u Farmeron između ostalih već pisali Forbes, TechCrunch, VentureBeat, GigaOm, TheNextWeb, Techmeme, PandoDaily i brojni drugi ugledni online blogovi i portali.

Ona stara - "za dobrim konjem prašina se diže" u slučaju Farmerona pokazala se sasvim prikladnim opisom postojećeg stanja.

Farmeron prikupljeni kapital namjerava iskoristiti za dodatno širenje poslovanja (s fokusom na SAD) i najavljuje zapošljavanja u Europi, točnije u svojoj bazi - Osijeku.

A već je objavljena i prva talent akvizicija - dosadašnji Styrijin community menadžer Željko Riha od sada će isti posao obavljati u Farmeronu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram