Zatvori
Poslovni Puls
11/05/2012

SR#NJE: Niti kladionice više ne vjeruju da Grčka može preživjeti unutar eurozone

Britanski kladioničari priopćili su u četvrtak da su prekinuli klađenje o izlasku Grčke iz eurozone, ne želeći preuzeti rizik za mogućnost koja se čini sve vjerojatnija...

Opravdavajući se "nastavkom nesigurnosti glede Grčke", kuća Landbrokes rekla je u kratkom priopćenju da je "prekinula klađenje o svim pitanjima u vezi s povlačenjem" te zemlje iz eurozone.

U času kad je u četvrtak ujutro prekinuto klađenje, zadnji koeficijent na izlazak Grčke iz eurozone bio je 1,3.

To znači da igrač koji uloži 10 funta dobiva, ako pogodi, trećinu te svote plus ulog. Landbrokes dakle nije zainteresiran za primanje novih uloga jer smatra da je događaj gotovo siguran.Ta kladioničarska kuća napominje da će isplatiti oklade primljene do prekida klađenja.

Konkurentska kuća William Hill donijela je sličnu odluku, prekinuvši klađenje u vezi s prvom zemljom koja će izaći iz eurozone. S koeficijentom 1,4 Grčka je daleko najveći favorit među igračima, priopćila je ta kuća.William Hill je odlučio "povući se" iz ovakva klađenja "sve dok se stanje malo ne smiri", rekao je njegov glasnogovornik u priopćenju.Ta kuća više ne prima oklade ni na pitanje "hoće li euro postojati 31. prosinca 2015?". Zadnji koeficijent na odgovor "da" bio je 1,5, prenosi Jutarnji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram