Zatvori
Jasmin Hadzic
31/05/2012

Prvi internet celebrity Kevin Rose postao partner u Googleovom venture capital fondu

Kevin Rose ima novi posao u Googleu...

Osnivač Digga kojeg mnogi nazivaju prvim internet celebrityjem postao je partner u Google Ventures fondu rizičnog kapitala, javlja AllThingsD. Kevin Rose tako će odlučivati o Googleovim ulaganjima u perspektivne startupove i tehnologije, što ne čudi s obzirom na njegov uspjeh u ulozi anđela ulagača.

Rose je poznat kao osnivač Digga i voditelj popularnog geek internet showa Diggnation, a svoje veze u zajednici Silicijske doline iskoristio je i za čitavu seriju iznimno uspješnih ulaganja u startupove - od kojih su mnogi izrasli u uspješne kompanije poput Zynge, Facebooka, Foursquarea, Twittera, Fab.com-a i drugih.

Ovim internim unaprijeđenjem okončan je i ultra-kratki Roseov boravak na poziji product menadžera na Google+ projektu na koju je postavljen nakon što je ranije ove godine Google preuzeo njegov startup Milk za oko 12 milijuna dolara.

Rose je uvijek sjajno prepoznavao tehnološke trendove, pa s pravom možemo očekivati nova zanimljiva ulaganja iz Googleovog fonda rizičnog kapitala...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram