Zatvori
Jasmin Hadzic
31/05/2012

Ruski Zuckerberg s prozora bacao novčanice na slučajne prolaznike

Ovih dana čitali smo o Zuckerbergovoj "škrtosti" na medenom mjesecu, no njegov ruski kolega očitno ne pazi previše na novac...

Suosnivač najveće ruske društvene mreže (VKontakte) 27-godišnji Pavel Durov oduševio je slučajne prolaznike na trgu u St. Petersburgu kada se neočekivano pojavio na uredskim prozorima i počeo izbacivati papirnate avione s tim da je papir u ovom slučaju bio - novac, točnije novčanice od 5.000 rubalja.

Kao što već pretpostavljate - zabava je u nekoliko minuta prerasla u veliku tučnjavu. "Ljudi su se ponašali kao psi i doslovno napadali jedni druge. Penjali su se po semaforima s 'plijenom' u rukama - baš kao majmuni", rekao je jedan očevidac događaja, prenosi RT.

Istovremeno, Durov i njegovi kolege snimali su cijelu stvar i očito se jako dobro zabavljali. Durov je kasnije kazao kako je želio da St. Petersburg na dan grada dobije "slavljeničku atmosferu". Pretpostavlja se da je Durov potrošio oko 2.000 dolara na ove iznimno vrijedne papirnate avione. Bogatstvo 27-godišnjeg tehnološkog poduzetnika procjenjuje se na oko 260 milijuna dolara.

Evo nekoliko video snimki cijelog događaja:

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram