Zatvori
Jasmin Hadzic
11/06/2012

Silicijska dolina je postala tako lijena da želi zamijeniti uživanje u prirodi s...web stranicom!

POVEZANE OBJAVE:

Američka tehnološa meka - Silicijska dolina još jednom pokazuje da je posebna i jako jako ekscentrična...

Među programerima, inženjerima i dizajnerima Silicijske doline ovih se dana brzo širi link do web stranice za relaksaciju. Da, kao što vjerojatno i sami već pretpostavljate - riječ je o jednostavnoj web stranici na kojoj se vrte video snimke (u punom ekranu) nedirnute prirode (vodopad, plaža, šuma...), a sve prate ambijentalni zvukovi, opuštajuća glazba i glas vodiča.

Hoće li biti previše patetično ako zaključimo da je popularnost Calm.com web stranice - poražavajuća? Žalosno je ako smo došli do tog stupnja razvoja civilizacije da pravi doživljaj prirode oko nas zamjenjujemo new age web stranicom u internet pregledniku.

Radoholičari iz Silicijske doline više nemaju vremena (ili možda nije cool?) za piknik u prirodi ili uživanje u proljetnom suncu - ali eto, sada se uz pomoć interneta mogu na 10 minuta praviti da ne sjede u zamračenom cubicleu na 2. katu poslovne zgrade u San Franciscu.

Autor Calm.com web stranice nije poznat.

Što Vi kažete?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram