Zatvori
Jasmin Hadzic
12/06/2012

I ministar Gordan Maras putem društvenih mreža pozvao Davea McClurea u Hrvatsku!

Nakon predsjednika Josipovića, poziv američkim ulagačima uputio je i aktualni ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras...

Na društvenim (Facebook i Twitter) kanalima Ministarstva poduzetništva i obrta osvanula je poruka ministra Gordana Marasa koji je, kao i nedavno predsjednik Ivo Josipović, pozvao grupu američkih ulagača okupljenih oko projekta "Geeks on a Plane" da posjete Hrvatsku i upoznaju se s našom (i regionalnom) poduzetničkom i startup scenom.

"Dragi Dave, ako prihvatite poziv predsjednika Republike Hrvatske g. Ive Josipovića i posjetite Zagreb na Vašoj istočno - europskoj GOAP turneji ove jeseni - bit će mi iznimno drago da moje ministarstvo organizira Vaš posjet i upozna Vas sa sjajnim i obilnim poduzetničkim potencijalima s kojima Hrvatska raspolaže", stoji u Marasovoj poruci.

Dave McClure jedan je od najpoznatijih američkih poslovnih anđela i ulagača i nalazi se na čelu startup inkubatora 500Startusp koji je nedavno bio jedan od ulagača u hrvatski "Google Analytics za krave" - osječki Farmeron.

 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram