Zatvori
Poslovni Puls
14/06/2012

Ferdelji: Čačić je najavio preokret nakon trećeg kvartala, nismo zaboravili na to obećanje!

Vladimir Ferdelji podsjetio je prvog potpredsjednika Vlade na davna obećanja...

"Trendovi su loši, no očekujemo završetak trećeg kvartala kada je Vlada obećala zaokret, a ukoliko do njega ne dođe tražit ćemo ozbiljnu i realnu odgovornost", izjavio je predsjednik CROMA-e Vladimir Ferdelji na 2. kongresu hrvatskih menadžera i poduzetnika. Prihvatljivim smatra da se tek nakon trećeg kvartala mogu očekivati zaokreti, kao što je rekao prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čaćić.

"Nadamo se da će ispuniti ono što je obećao, a to je da će odstupiti ako se ne budu vidjeli počeci izlaska iz krize", kazao je Ferdelji koji smatra da se država mora prestati ponašati kao kao najveći poduzetnik, te da prihvati svoju ulogu stvaranja najpovoljnijih okvira za privatno poduzetništvo koje treba biti nositelj razvoja Hrvatske, prenosi HRT.

Predsjednik Vijeća članica HUP-a Ivan Miloloža kazao je kako je vrijeme da se počne stvarati strategija gdje će Hrvatska biti za pet, 10 ili 15 godina, a tragičnim drži situacije kada projekti stoje u ladicama, a kukamo da nema investicija. Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec je kazao kako vjeruje da će Vlada odraditi onaj dio posla koji je obećala, a kao najveći problem izdvojio je nelikvidnost.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram