Zatvori
Poslovni Puls
27/06/2012

British Airways od prosinca uvodi dnevnu zračnu liniju između Zagreba i Londona

British Airways proširuje svoju ponudu na hrvatskom tržištu, najavom letova iz Londonske zračne luke Heathrow u Zagrebačku zračnu luku Pleso...

Od 9. prosinca 2012. godine hrvatski putnici koji lete iz Zagreba imat će priliku iz prve ruke doživjeti sve prednosti i vrijednosti pune usluge koje British Airways nudi na letu zrakoplovom tipa Airbus A319.
Nova linija će pružiti izravnu svakodnevnu vezu između dva glavna grada, te će omogućiti poslovnim i turističkim putnicima iz obje zemlje da s lakoćom planiraju svoje poslovno putovanje i odmor. Osim toga, odlazni letovi iz Zagreba omogućiti ce putnicima iz Zagreba pristup globalnoj putničkoj mreži British Airways-a i njihovih partnera iz glavne zračne luke British Airwaysa London Heathrow prema više od 500 destinacija diljem svijeta.

"Presretan sam što ćemo u nadolazećoj zimskoj sezoni pokrenuti direktne letove British Airwaysa između naše glavne zračne luke London Heathrow i Zračne luke u Zagrebu, te tako unaprijediti našu već postojeću ponudu cjelogodišnjih letova iz londonske zračne luke Gatwick prema Dubrovniku. Održavamo komercijalnu prisutnost u Hrvatskoj još od 2003. godine i veseli nas što unaprjeđujemo našu ponudu uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Našim putnicima iz Hrvatske i susjednih zemalja nudimo izvrsno prilagođeno vrijeme leta i besprijekorne veze sa mnogim našim prekooceanskim letovima, vrhunske proizvode i usluge u zračnim lukama kao i tijekom leta po doista atraktivnim cijenama", rekao je Emil Delibashev, regionalni komercijalni direktor British Airwaysa.

"Vrlo sam uzbuđena što će Zagreb biti izravno povezan s Londonom i svijetom putem naših letova koji nude potpunu uslugu uključujući odabir sjedala, besplatni obrok i piće, jedan komad prtljage do 23 kg besplatno i pozamašnu ručnu prtljagu. Vjerujemo da će u vrlo kratkom roku British Airways postati vodeći avio prijevoznik koji nudi potpunu uslugu od točke do točke iz Zagreba do turističkog magneta i financijskog središta Londona kao i odabrani avioprijevoznik prema mnogim prekooceanskim destinacijama", komentirala je Mirjana Dostal, BA-ova direktorica za Hrvatsku.

British Airways počinje s prodajom letova na liniji Zagreb – London danas 27. lipnja 2012., s cijenama već od 600 kuna u jednom smjeru, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram